19بهمنجبهه مقاومت محصول انقلاب اسلامی ایران بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام رضاعلی صمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) در‌ همایش پیشکسوتان دانشگاه که صبح امروز(شنبه 19 بهمن ماه) در سالن همایش های صدرا برگزار شد ضمن گرامیداشت فرارسیدن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: مردمی بودن، استفاده از تجربیات انقلاب های جهانی سایر ملل و بنا شدن بر پایه دین از جمله مؤلفه های انقلاب اسلامی ایران بود.
وی به نقشه های شوم دشمن برای آسیب رساندن به انقلاب اشاره کرد و گفت: هر کدام از این اتفاقاتی که طی این چهل سال برای انقلاب ما رخ داده توان این را داشت تا نظام های مختلفی را سرنگون کند اما از آنجا که دست خداوند بر سر انقلاب اسلامی است، تمام نقشه های دشمن علیه این انقلاب خنثی و تنها موجب تقویت آن شده است.
حجت الاسلام صمدی بیان کرد: سرعت رشد علمی کشور، توسعه بهداشت و درمان و تبدیل شدن به قطب پزشکی منطقه، پیشرفت صنعت کشور، دسترسی به صنعت هسته ای و تبدیل شدن به یک قدرت موشکی بخشی از دستاوردهای شاخص انقلاب اسلامی ایران است.
وی با بیان اینکه جبهه مقاومت محصول انقلاب حضرت امام خمینی(ره) است افزود: یک روزی نظامیان رژیم صهیونیستی در مرکز بیروت روی تانک هایشان حمام می‌کردند اما امروز رژیم صهیونیستی از ترس دور خود دیوار بلندی کشیده است که این نتیجه ایجاد جبهه مقاومت و اقتدار آن است که این جبهه حاصل انقلاب بزرگ حضرت امام(ره) می باشد.