1بهمنرتبه های برتر پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی

به استحضار می رساند طبق نامه ارسالی از معاونت محترم تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت و به استناد جداول بالا این معاونت در ارزشیابی دانشگاههای علوم پزشکی در سال 1397 موفق به کسب رتبه دوم در بین دانشگاه های تیپ دو علوم پزشکی کشور در حیطه های تولید علم و ساختار و کسب رتبه اول در بین دانشگاههای تیپ دو علوم پزشکی کشور در حیطه تولید علم شده است.

در این راستا با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی دهه اخیر در زمینه زیر ساخت‌های پژوهشی مانند:
آزمایشگاه جامع، کوهورت، کمیته تحقیقات دانشجویی، اتاق تمیز و ... سرمایه گذاری جدی نموده، لذا توانسته است از مزایای آن در جشنواره رازی بهره مند گردد.

خوشبختانه طی دوسال گذشته معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) علی‌رغم محدودیت‌های جدی در منابع مادی در حوزه تحقیقات، در حوزه زیر ساخت اقدام نموده که ان‌شاءالله  نتایج آن‌را در سال های آینده مشاهده خواهیم نمود.

كلمات كليدي : رتبه های برتر پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی , ارزشیابی

آرشیــو