5آذرحضور 34 میهمان خارجی در کنگره بین‌المللی طب نظامی/ بسیجیان بیشترین قربانیان توطئه‌های دشمنان بودند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)، دکتر علیشیری دبیر علمی کنگره بین‌المللی طب نظامی صبح امروز (دوشنبه) در مراسم افتتاحیه این کنگره اظهار داشت: بسیجیان در کشور ما بیشترین قربانیان توطئه‌های دشمنان بودند که نمونه آن را ما در دوران دقاع مقدس مشاهده کردیم؛ اما همین بسیجیان در جبهه علم و دانش موفقیت‌های بسیاری کسب کردند؛ به عنوان مثال در عرصه درمان مجروحان از جمله مجروحان جبهه مقاومت پیشگام بودند و در بخش تکنولوژی نیز اساتید بسیجی در دانشگاه‌ها داریم که در رتبه‌های نخست جای دارند.

وی افزود: در این همایش پذیرای 34 نفر میهمان از کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی و آفریقایی مانند ایتالیا، پرتغال، الجزایر، نیجریه، عمان، لبنان و مالزی خواهیم بود که در کارگاه‌های شیمیایی، ببولوژیک و هسته‌ای و ارتباط آن‌ها با پزشکی نظامی، مدیریت تروما و اخلاق در طب نظامی شرکت خواهند کرد.

علیشیری ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در بخش درمان مجروحان شیمیایی به توانمندی منحصربفردی دست یافته است که قوی‌ترین فعالیت‌های علمی و درمانی مجروحان شیمیایی در ایران انجام می‌شود و علاوه بر این بیشترین تحقیقات هم در این زمینه‌ها در کشورمان صورت می‌گیرد.