27آذرکشور را از اتکا به بیگانگان بی نیاز می‌کنیم

خلاصه متن : فرمانده کل سپاه : کشور را از اتکا به بیگانگان بی نیاز می‌کنیم و در همه عرصه‌ها این مسیر را ادامه می‌دهیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)، سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه امروز (دوشنبه) در حاشیه بازدید از نمایشگاه پیشگامان گام دوم انقلاب که در دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) برپا شده است، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما این کشور را از اتکا به بیگانگان بی نیاز می‌کنیم و در بخش پزشکی، با پیشران دانشگاه بقیةالله (عج) این کار را انجام خواهیم داد.
وی افزود: دانشگاه بقیةالله (عج) به عنوان دانشگاه پزشکی نماد انقلاب اسلامی باید پیشران و نیروی محرکه لوکوموتیو ما در عرصه پزشکی باشد.
فرمانده کل سپاه در ادامه با بیان اینکه دانشگاه بقیةالله (عج) یکی از دانشگاه‌های ممتاز علوم پزشکی کشور است که از اعضای هیئت علمی بسیار برجسته‌ای برخوردار است، گفت: بعضی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه در سطح کشور یا منطقه و حتی جهان جزء برجستگان این شاخه از علوم بشری هستند.
سرلشکر سلامی ادامه داد: این دانشگاه با مسیر و چشم‌اندازی که برای خود طراحی کرده، در حال حرکت به سمت تبدیل شدن به یکی از برترین دانشگاه‌های علوم‌پزشکی جهان هم در حوزه شکستن مرز‌های نوین دانش پزشکی و هم در سطح فناوری‌های پیشرفته علوم پزشکی است.
وی با بیان اینکه این مسیر را تقویت می‌کنیم، چون معتقدیم که همه گام‌های اولیه برای رسیدن به قله‌های بزرگ برای ما فراهم شده است، تصریح کرد: این موفقیت‌ها در حالی به دست آمده است که در تحریم جهانی قرار داریم؛ البته این تحریم تنها در عرصه اقتصادی نیست، بلکه تحریم‌های علمی، صنعتی و فناوری نیز علیه ما وجود دارد.
فرمانده کل سپاه گفت: تجربه ارزشمندی داریم و آن تجربه این است که در عرصه‌هایی که تحت فشار‌های جهانی قرار می‌گیریم، بیشتر پیشرفت می‌کنیم؛ چون مجبور می‌شویم به ظرفیت‌های داخلی خودمان رجوع، استعداد‌های نهفته در ذهن جوانانمان را شکوفا و الگو‌ها و مدل‌های پیشرفت را خودمان طراحی کنیم.
سردار سلامی در پایان گفت: آنچه که ما امروز در این نمایشگاه دیدیم، قدم‌های بسیار مثبت و درخشانی بود؛ هرچند این‌ها گام‌های اولیه ما هستند، ولی هیچ مسیر طولانی بدون برداشتن اولین گام‌ها طی نمی‌شود؛ البته اولین قدم ما باید آزاد کردن انرژی‌های موجود در درون قلب‌ها و ذهن‌ها باشد.

فرمانده کل سپاه از نمایشگاه پیشگامان گام دوم انقلاب بازدید کرد

فرمانده کل سپاه از نمایشگاه پیشگامان گام دوم انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) بازدید کرد.

سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه صبح امروز از نمایشگاه دستاور‌دهای دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) که با عنوان پیشگامان گام دوم انقلاب در محل این دانشگاه برپا شده است، بازدید کرد.
نمایشگاه پیشگامان گام دوم انقلاب شامل ۳۰ غرفه طب نظامی و جبهه مقاومت، محرومیت‌زدایی و خدمات اجتماعی، علوم اعصاب و رفتار، سبک زندگی اسلامی، طب نظامی و تهدیدات نوین و همچنین بهداشت و ارتقای سلامت، است.
در این بازدید که دکتر «جلالی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج)، سردار سلامی را همراهی می‌کرد، از سند برنامه‌های راهبردی تحول و تعالی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله‌الاعظم (عج) رونمایی شد.
فرمانده کل سپاه در یادداشتی برای رونمایی از این سند نوشت: «دانشگاه علوم پزشکی حضرت بقیةالله الاعظم (عج) باید در تراز برترین دانشگاه‌های پزشکی جهان در شکستن مرز‌های دانش و فناوری‌های نوین برتر باشد. این یک آرمان دست‌یافتنی است. هر سال آن را مرور می‌کنیم. ما واقعاً می‌توانیم. موفق باشید. سلامی ۲۵ آذر ۹۸»