18ديهدف قرار دادن بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در عراق، سیلی محکمی بود که وعده آن را داده بودیم

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: دشمنان ما تصور می کنند که قدرتمند هستند در حالی که این قدرت، پوشالی و توخالی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین محمدی سیرت در مراسم بزرگداشت سرداران شهید حاج قاسم سلیمانی و حاج احمد کاظمی که صبح امروز(چهارشنبه 18 دی ماه) در مسجد جامع بقیه الله(عج) برگزار شد، اظهار داشت: خداوند به واسطه خون شهید سلیمانی یک انقلاب درونی در حالات مردم ایران و عراق و بسیاری از کشورهای دیگر قرار داد که موجب ترس و دلهره دشمنان اسلام شد.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه ترور سردار سلیمانی و همرزمانش کاملا به ضرر آمریکا تمام شد، افزود: تشییع  باشکوه پیکرهای این شهیدان در شهرهای مختلف عراق سیلی محکمی بر صورت دشمنان و بخصوص آمریکایی ها، از سویی رأی پارلمان عراق بر خروج نظامیان آمریکایی از خاک این کشور سیلی محکم دیگری بر صورت دشمنان بود.
وی ادامه داد: تشییع میلیونی پیکرهای مطهر شهدای مقاومت در شهرهای مختلف کشورمان موجب ترس و دلهره دشمن شد و در نهایت شلیک موشک های سپاه به محکم ترین و بزرگترین پایگاه نظامیان آمریکایی در عراق، سیلی محکمی بود که پیش‌تر وعده آن را به سران رژیم جنایتکار آمریکا داده بودیم.
 محمدی سیرت  تصریح کرد: دشمنان ما تصور می کنند که قدرتمند هستند در حالی که این قدرت، پوشالی و توخالی است؛ امروز به برکت خون شهدای جبهه مقاومت، فرهنگ مقاومت در جبهه عمومی کشورهای اسلامی تقویت شده و این فرهنگ جا افتاده است و این نشان دهنده عظمت انقلاب اسلامی در دنیاست.
وی در ادامه با تأکید بر لزوم حفظ اقتداری که جمهوری اسلامی ایران در جهان دارد گفت: تبعیت از خداوند و عدم هراس از غیرخدا، اطاعت محض از رهبر معظم اتقلاب، پرهیز از گناه، حق طلبی، پرهیز از چاپلوسی و خدمت به مستکبرین و ظالمین و شهادت طلبی از جمله اقداماتی است که موجب حفظ اقتدار امروزی ایران اسلامی در دنیا می شود.