28ديحاکمیت دیکتاتوری شدید غرب در فضای مجازی/ دستور رهبر انقلاب برای تدوین معماری جدید فضای مجازی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه اخوت و هم اندیشی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) صبح امروز(شنبه ۲۸ دی ماه) با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه و حجت الاسلام صمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه بقیه‌الله(عج) و با سخنرانی عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در سالن همایش‌های باقرالعلوم(ع) بیمارستان بقیه الله(عج) برگزار شد.

ضرغامی با بیان اینکه تشییع باشکوه پیکر مطهر شهید سلیمانی در تاریخ بشریت بی نظیر بود گفت: مطالب مرتبط با حاج قاسم در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی با سانسور گسترده این پیام رسان ها روبرو بود، با این حال مطالب، تصاویر و فیلم های این سردار بزرگ تمام شبکه های اجتماعی را در برگرفته بود.
وی با تاکید بر اینکه دیکتاتوری غرب در فضای رسانه‌ای بسیار وحشتناک و شدید است افزود: در چنین فضای دیکتاتوری که غرب در فضای مجازی بوجود آورده است، لازم است که از پیام رسان های داخلی حمایت شود تا جایگزین خوبی برای پلتفرم های دیکتاتور خارجی شوند.
رئیس اسبق سازمان صداوسیما خبرداد: رهبر معظم انقلاب دستور تدوین معماری جدید فضای مجازی را صادر کردند و تا دو ماه آینده این برنامه باید جهت اجرا از سوی وزارت ارتباطات آماده شود.