آخرین اخبار آموزش مجازی

12بهمنسامانه موکس کشوری آرمان چیست؟

موکس (MOOCs) که یکی از روش های نوین آموزشی است، مخفف Massive Open Online Courses است و به دوره آنلاینی اطلاق می شود که از طریق وب و به طور آزاد به شرکت‌کنندگانی نامحدود ارائه می گردد. این دوره‌ها معمولاً مشابه دوره‌های دانشگاهی است و اغلب آنها زمان شروع و پایان مشخصی دارند. موک‌ها علاوه بر محتوای رایج درسی مانند ویدئوها و متون، فضای تعاملی به وجود می‌آورند که دانشحویان، دانش ‌آموزان، استادان و دستیاران می توانند در آن شرکت کنند. معاونت زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی بر اساس رسالت خود پلتفرم جامع موکس با عنوان آرمان (آموزش رایانه ای انبوه و نوین) را طراحی و راه اندازی کرده است. محتواهای این سامانه با مشارکت تمامی دانشگاه های کشور تهیه می شود و به سرعت در حال گسترش است.

آرمان چیست؟
آرمان، یک موکس و مخفف "آموزش رایانه ای ملی انبوه و نوین" است. در آرمان انواع درس ها و آموزش های معتبر و تایید شده توسط استادان و صاحب نظران متخصص دانشگاه های کشور ارائه می شوند. در واقع کنسرسیوم دانشگاه های کشور، درسها و آموزش های آرمان را ارائه می دهند. هدف از اینکار ارائه آموزش های با کیفیت بالا و معتبر به دانشجویان، دانش آموختگان و آحاد جامعه است تا همه در کنار هم بتوانیم "آرمانی بیاموزیم".

درس های آرمان چه ویژگی هایی دارند؟

آرمان هر دو نوع مخاطب دانشگاهی و عموم مردم را پوشش داده و سه نوع آموزش ارائه می دهد:

• آموزه: بخش شبه موکس آرمان است. محتواهای علمی مجزا و خودخوان هستند. این آموزه ها منبع خوب و جامعی برای مطالعه مخاطبان هستند. در حال حاضر آرمان با این بخش کار خود را شروع کرده است.
  • پودمان: درسهایی متشکل از چند جلسه آموزشی بوده و دارای تکلیف، آزمون و گفتگو هستند. شرکت در این پودمان ها می تواند به ایجاد شبکه بین افراد نیز کمک کند. این بخش از آرمان در فاز بعدی راه اندازی می شود.
  • دوره: گاهی مجموع چند پودمان با هم به عنوان دوره آموزشی معرفی می شوند. دریافت گواهی این دوره ها، نمایانگر گذراندن آموزشی تخصصی است.

با این آدرس میتوانید به سایت وارد شوید
arman.vums.ac.ir