12آباننجات جان بیمار با عمل جراحی بی سابقه در ایران

خلاصه متن : عمل جراحی موفق دکتر محمد رئیس زاده جراح و فوق تخصص بیمارستان بقیه الله(عج) بر روی بیماری که در دریچه آئورت با پارگی شدید شریان ها مواجه شده بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)، تیم جراحی بیمارستان بقیه الله(عج) موفق به انجام یک عمل نادر جراحی شد.
بر همین اساس دکتر محمد رئیس زاده جراح و فوق تخصص بیمارستان بقیه الله(عج) موفق شد بر روی بیماری که در دریچه آئورت با پارگی شدید شریان ها دچار شده بود، عمل جراحی موفق و البته نادری را انجام دهد.
بیمار که جوان تنومندی بود دچار پارگی شدید در رگ اصلی از ناحیه قفسه سینه تا نزدیکی شریان لگن شده بود و آسیب دیدگی به حدی شدید بود که احتمال فوت بیمار بسیار بالا بود، اما با به کارگیری شیوه ای نوین در انجام این عمل جراحی که تاکنون در کشور صورت نگرفته بود، بیمار از مرگ حتمی نجات یافت و هم اکنون با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شده است.

1396/12/12 شنبه