1آباندکتر ابوالقاسمی در جمع پژوهشگران: افق دیدتان ملی و بین المللی باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صبح امروز نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با مسئولین مراکز تحقیقاتی و معاونین پژوهش دانشکده ها برگزار گردید.

در این برنامه مسئولین مراکز تحقیقاتی و معاونین پژوهش دانشکده ها به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص مسائل پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) پرداختند و مشکلات ، انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح نمودند دکتر ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با تقدیر از انتقادات و پیشنهادات مطرح شده بر انجام فعالیت ها در قالب یک کل واحد و توجه به جزئیات در اجرای برنامه ها تاکید نمود و ادامه داد اگر مدیران ما درزمان برنامه ریزی برای انجام امور بخشی را فراموش کنند یک مشکل کوچک می تواند کل برنامه را تحت تاثیر قرار دهد .
رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران در ادامه بر اهمیت رایزنی و اقناع مجموعه های بالادستی در جلب مشارکت و دریافت گرنت با تکیه بر توانایی های نیروهای پژوهشی تاکید کرد و افزود تلاش خواهیم کرد در اختصاص بودجه و امکانات به مراکز تحقیقاتی بیش از پیش عدالت اجرا شود.
مبدع طرح درمان بیماران کرونایی با استفاده از پلاسمای خون در کشور ادامه داد باید نگاهی ملی و فراملی داشته باشیم اگر افق دید ما در برنامه ریزی ماموریت محور باشد نمی توانیم موثر باشیم، برای مثال مقابله با ویروس کرونا جزو ماموریت های دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) نبود ولی ورود این دانشگاه به عرصه مقابله با کرونا با دستور فرمانده محترم سپاه و نیاز مردم کشورمان باعث درخشش سپاه دراین عرصه گردید .
استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) ادامه داد این دانشگاه با وجود جوان بودن در اخرین رتبه بندی جزو 500 دانشگاه برتر آسیا قرار گرفت که باعث افتخار است ولی باید تلاش بیشتری صورت گیرد و مسیر رشد را باید ادامه داد.
در ادامه دکتر علیشیری معاون تحقیقات  و فن آوری دانشگاه  با تقدیر از مباحث مطرح شده توسط اساتید و اعضای هیئت علمی حاضر در برنامه وجود مشکلات مطرح شده را تائید و از مطرح شدن بحث های کلان و نگاه عمیق مدیران پژوهشی دانشگاه ابراز رضایت نمود.
گفتنی است این برنامه در باغ آزادی برگزار گردید که به تازگی و با همت رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در اختیار دانشگاه قرار گرفته است .

1396/12/12 شنبه