آخرین اخبار و اطلاعیه ها

4تيرمتقاضیان بورسیه دستیاری تخصصی 1402

قابل توجه متقاضیان بورسیه مقطع دستیاری تخصصی دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... (عج) / دوره پنجاهم

به اطلاع می‌رساند فرآیند مصاحبه و گزینش داوطلبان بورسیه، در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (ششم و هفتم تیرماه 1402) برگزار خواهد شد.
ساعت مراجعه : 7 صبح
"صرفا داوطلبانی که واجد شرایط بوده و پیامک دعوت به مصاحبه دریافت نموده اند، مراجعه نمایند."
مدارک مورد نیاز:
  • اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه / اصل و کپی کارت ملی
  • اصل و کپی مدرک تحصیلی (گواهی موقت یا تأییدیه تحصیلی)/ اصل و کپی مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه یا طرح
  • اصل گواهی فعالیت بسیج / اصل و کپی حکم قهرمانی و فعالیت های علمی فرهنگی و گواهی سابقه ایثارگری
  • ده  قطعه عکس 4*3
(کپی مدارک در برگ A4 تهیه گردد)
آدرس محل مراجعه:
مسیر1: میدان ونک- خیابان ملاصدرا- خیابان شیخ بهائی جنوبی- کوچه شهید نصرتی- دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... (عج)
مسیر2: بزرگراه شهید همت- خروجی خیابان شیخ بهائی- کوچه شهید نصرتی- دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج)
تلفن: 87555477-021
به اطلاع می رساند  فرآیند مصاحبه و گزینش ، صرفا مخصوص داوطلبانی است که متقاضی رشته های بورسیه دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) می باشند.

آرشیــو