بیمارستان نجمیه

1شهريورپیام تبریک مدیر بیمارستان نجمیه به مناسبت روز پزشک

خلاصه متن : به گزارش روابط عمومی بیمارستان نجمیه؛ عباس علی قائمی مدیر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نجمیه به مناسبت روز پزشک در پیامی این روز را تبریک گفت.

متن پیام مهندس قائمی بدین شرح است:

بسمه تعالی
روز پزشک به معنای حقیقی کلمه روز بزرگداشت علم مبتنی بر ایمان و معرفت است، ارجمندی و قداست حرفه پزشکی در فرهنگ و تاریخ ما آنچنان است که ساحت پزشکی مظهر اسم محیی و احیاء گری خداوند در تامین، حفظ، بازسازی و ارتقای سلامت شریف ترین مخلوق هستی محسوب می گردد. پزشکان با تعهدی که به سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی انسان ها دارند دردها و رنج ها را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق امید را در کالبد زندگی آنان می دمیدند.

یکم شهریورماه، زادروز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است. اینجانب ، سالروز ولادت حکیم عالی مقام، شیخ الرئیس ابوعلی سینا را که به حق و شایستگی روز پزشک نام گرفته، به همه همکاران خوب و پرتلاش بیمارستان نجمیه و تمامی سازمانهای درمانی در اقصی نقاط ایران اسلامی ، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم خداوند منان، حافظان سلامت،  در ارائه خدمات هرچه شایسته تر به مردم شریف ایران همواره موفق و مؤید بدارد.»
باتشکر
 عباس علی قائمی