بیمارستان نجمیه

28آبانپیام تبریک جانشین و مدیر بیمارستان نجمیه به مناسبت روز پرستار

خلاصه متن : به گزارش روابط عمومی بیمارستان نجمیه؛ مسعود ستایشی جانشین و مدیر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نجمیه میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاران تبریک گفت.

بسم الله الرحمن الرحيم
 پرستاران قشری از جامعه اند که گل واژه های مهربانی و ایثار در دستان مهربانشان شکفته می شود، آن گاه که بر بالین بیمار می آیند و دست نوازش گر خود را بر چهره تب دارش می کشند.
ایثارگرانی که حضرت زینب علیهاالسلام را الگوی خود  قرار  داده و در خدمت به بیماران، عشق را معنا می کنند، آن گاه که خواب  چشمان شان را پس می زنند و بر بالین بیمار می نشینند و تا سپیده صبح، نظاره گر  وضعیت جسمی و روحی مریض خود هستند.
اینها در حقیقت عاشقانی هستند که خستگی در وجودشان معنا ندارد و گرمی مهربانی و امید را در جان های خسته و فرسوده از درد و رنج بیماران تزریق می کنند و لبخند شور آفرین عشق به زندگی را بر لبان انسانها جاری می سازنند.
اینجانب ضمن تبریک میلاد با سعادت الگوی صبر و عشق و ایثار، حضرت زینب (س) و روز پرستار به محضر تمامی پرستاران پرتلاش بدین وسیله مراتب تقدیر و قدردانی خود را از زحمات و تلاش‌های ارزنده این قشر شریف ابراز داشته و توفیق روزافزون همه پرستاران زحمتکش به ویژه جامعه پرستاری پر تلاش بیمارستان فوق تخصصی نجمیه را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

مسعود ستایشی
جانشین ومدیر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نجمیه