بیمارستان نجمیه

25بهمنهفدهمین نمایشگاه گردشگری تهران با حضور بیمارستان فوق تخصصی نجمیه

خلاصه متن : به گزارش روابط عمومی بیمارستان نجمیه؛ از روز دوشنبه 23 لغایت 26 بهمن 1402 به مناسبت هفدهمین نمایشگاه گردشگری تهران، بیمارستان فوق تخصصی نجمیه نیز به همراه سایر مراکز درمانی با ایجاد غرفه در این نمایشگاه حضوری فعال داشت و نسبت به معرفی خدمات و قابلیت های این مرکز درمانی برای بازدیدکنندگان اقدام نمود.

فیلم های معرفی بیمارستان و مرکز درمان ناباروری بیمارستان نجمیه به دو زبان عربی و انگلیسی، پمفلت، کاتالوگ و بروشور  به زبان های مختلف در این نمایشگاه پرزنت شد.
همچنین حضور فعالان حوزه گردشگری، مسئولان ملی و بین‌المللی در غرفه بیمارستان نجمیه و آشنایی با خدمات این مرکز حائز اهمیت بود.
گفتنی است این نمایشگاه تا روز پنجشنبه 26 بهمن 1402 از ساعت 9 لغایت 16 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران به روی علاقه مندان باز است.

آرشیــو