مراکز تحقیقاتی

1خردادسخنرانی دکتر قانعی در تیزر معرفی رویداد ملی نقش فناوری های نوین در ارتقاء سلامت با محوریت سالمندان و جانبازان و توان بخشی

اولین "رویداد ملی نقش فناوری های نوین در ارتقاء سلامت با محوریت سالمندان و جانبازان و توان بخشی" به منظور شناخت و حل مسائل مرتبط با حوزه سالمندی و ناتوانی با دو حوزه فناوری ها و رویکردها و همچنین پیشگیری و درمان در تازیخ 13 و 14 تیر 1403 در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد. هدف از این رویداد بررسی ایده ها و همچنین محصولات موجود در کشور به منظور ارتقاء سلامت و بهبود سبک زندگی سالمندان و جانبازان خواهد بود. و یکی از موارد حائز اهمیت این رویداد ملی، پشتیبانی و حمایت مالی از محصولات و ایده های برتر جهت پویایی هر چه بیشتر می باشد.

️در این ویدئو شاهد صحبت های جناب آقای دکتر مصطفی قانعی رئیس قطب آموزشی، پژوهشی و درمانی آسیب های شیمیایی و دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت هستیم که به معرفی دوره و اهداف و رویکردهای آن می پردازند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در رویداد می توانید به سایت زیر مراجعه کنید:
health-event2024.ir