مراکز تحقیقاتی

23خردادبرگزاری نشست تخصصی با عنوان چالش های امداد و درمان در مواجهه با حوادث در صنایع نفت توسط قطب علمی آموزشی، پژوهشی و درمانی آسیب های شیمیایی

قطب علمی آموزشی، پژوهشی و درمانی آسیب های شیمیایی در راستای کلان ماموریت های خود و با همکاری مرکز تحقیقات آسیب های شیمیایی و بیمارستان بقیه ا... الاعظم (عج) و در ذیل حمایت سردار فرماندهی محترم سازمان پدافند غیر عامل کشور و فرماندهی محترم دانشگاه در تاریخ 19 خرداد سال 1403 اقدام به برگزاری نشست تخصصی با عنوان "چالش های امداد و درمان در مواجهه با حوادث در صنایع نفت"  نمود.
در این نشست یک روزه حدود 30 نفر از فرماندهان و مدیران ارشد مناطق نفتی و پالایشگاهی با همراهی معاونین سازمان پدافند غیر عامل کشور ضمن حضور در مجموعه دانشگاه و بازدید از ظرفیت های قطب، با دستاورد های آموزشی، پژوهشی و درمانی آن آشنا گردیدند. دربرنامه نشست تخصصی، با مرور چالش های مجموعه بهداشت و درمان و همچنین HSE صنعت نفت در مواجهه با حوادث شیمیایی، حاضرین به راهکارهایی از جنس راه اندازی کارگروه تخصصی مشترک، برگزاری دوره های آموزشی و توانمند سازی و همچنین ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی با ایجاد سازوکارهای لازم رسیدند.
در انتها مقرر گردید معاونت های محترم انرژی و سلامت سازمان پدافند ضمن نظارت جدی جهت اجرای موارد توافق شده، شرایط ایجاد و انعقاد تفاهم نامه ها و قراردادهای لازم را فراهم نمایند تا با یک برنامه زمانبندی شده، مجموعه های امدادی و بهداشت و درمان صنعت نفت به سطح مناسبی از آمادگی در پاسخگویی به شرایط بحرانی در حوادث شیمیایی برسند.