[Part_Header]

اخبار واطلاعیه ها

20شهريورکارگاه مدیریت کلاس و طرح درس و طرح دوره

خلاصه متن : دفتر توسعه آموزش پزشکی برگزار میکند: کارگاه مدیریت کلاس و طرح درس و طرح دوره در تاریخ 1400/6/22 ساعت 9 تا 12 در سالن شهید احمدی روشن -ساختمان پیامبر اعظم (ص) برگزار می گردد.

دفتر توسعه آموزش پزشکی برگزار میکند:

از اساتید محترم دانشکده تقاضا می گردد در صورت علاقه مندی برای شرکت در برنامه فوق جهت ثبت نام با مدیریت این دفتر -سرکار خانم کیانی (شماره 021-87555666) تماس حاصل فرمایند
       لازم به ذکر است با توجه به شرایط کرونا و رعایت دستورالعمل بهداشتی، اولویت با کسانی است که ثبت نام را زودتر انجام دهند و در صورت تکمیل ظرفیت و استقبال اساتید محترم این دوره هفته آینده نیز برگزار می شود.

1400/4/20 یکشنبه آدرس
  خیابان ملاصدرا-خیابان شیخ بهایی جنوبی-کوچه شهید نصرتی-دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج)-ساختمان پیامبر اعظم(ص)-طبقه سوم-دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی

ساختار

تماس با ما