اخبار و اطلاعیه ها

29آذر تاکید دکتر متولیان بر اهمیت داروسازی نظامی

نهمین همایش داروسازی نظامی و شرایط اضطراری با نگاهی به ظرفیت‌های موجود تولید دارو، ملزومات و فناوری‌های پزشکی صبح امروز ( چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲) در سالن همایش های صدرا برگزار شد.

در این همایش دکتر ابراهیم متولیان جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) و جمعی  از مسئولین لشکری و مدیران و معاونین دانشگاه حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم دکتر پورحیدری رئیس دانشکده داروسازی ضمن خوشامدگویی به حضار، درباره اهداف برگزاری این همایش سخن گفت.

در بخش دیگری از این همایش، دکتر ابراهیم متولیان جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با اشاره به افزایش آمار شهدا در فلسطین، از مقاومت مردم آن سرزمین تمجید کرد.

وی مأموریت دانشگاه را به دو بخش نظامی و کشوری تقسیم کرد و گفت در بحث داروسازی نظامی باید جدی تر عمل کرد.

دکتر متولیان با اشاره به پیشرفت‌های دارویی در کشور بیان کرد: برخی کمبودهای دارویی در کشور وجود دارد که شایسته کشورمان نیست و باید سریع‌تر مدیریت شود.

وی در خاتمه افزود: آمارگیری‌های دارویی گاهی اوقات دقیق نیست و برای مدیریت بهتر است در بحث‌های آماری در بحث‌های مرتبط با سلامت و دارو دقیق‌تر عمل کرد.

همچنین در بخش دیگری از  این همایش سردار سرتیپ پاسدار «محمد مهدی‌نژاد نوری» معاون علمی و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح به بیان نکاتی پیرامون داروسازی پرداخت.