اخبار و اطلاعیه ها

9آباندوره آموزشی جنبه‌های پزشکی کمک و حفاظت در مقابله با سلاح‌های شیمیایی

دوره آموزشی بین‌المللی با عنوان "جنبه‌های پزشکی کمک و حفاظت در مقابله با سلاح‌های شیمیایی" از تاریخ ۱۵ تا ۱۹ مهرماه ۱۴۰۲ با همکاری سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPCW)، وزارت امور خارجه ایران و دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... (عج) در تهران برگزار شد. هدف این دوره آموزش و ترویج دانش و تجربیات پزشکی در زمینه پیشگیری، تشخیص، درمان و مراقبت از مصدومان سلاح‌های شیمیایی است. این دوره با حضور بیش از 25 نماینده از کشورهای مختلف تشکیل شد. در این دوره، متخصصان و پژوهشگران برجسته در زمینه درمان مسمومیت‌های ناشی از مواجهه با عوامل شیمیایی از داخل و خارج کشور به‌عنوان سخنران یا مدرس حضور داشتند. در افتتاحیه این دوره، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های پژوهشگران برجسته در زمینه درمان مصدومان شیمایی، از آقایان دکتر سید مهدی بلالی مود، دکتر جعفر اصلانی و آقای سید عباس دکتر فروتن به‌پاس چند دهه زحمات ایشان نیز قدردانی شد. آقای دکتر ابوالقاسمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج)، در سخنرانی خود، ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان، به اهمیت مبارزه با استفاده و تولید سلاح‌های شیمیایی به‌عنوان چالش جدی جامعه بین‌المللی اشاره‌کرده و نقش منحصربه‌فرد ایران را به‌عنوان یک کشور که در آن تعداد زيادي از هم‌وطنان دچار سانحه شده‌اند، برجسته کردند. این دوره آموزشي شامل بخش‌های تئوری و عملي بود؛ در بخش نظري، مباحث مختلفي در حوزه پیشگیری، تشخیص، درمان و مدیریت درمان مسموميت با سلاح‌های شيميائي، مديريت بحران در مواجهه با سلاح‌های شيميائي مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت. در بخش عملي، شرکت‌کنندگان به‌صورت گروهی از نزديک با شاهدان و مصدومان سلاح‌های شیمیایی آشنا شدند.

كلمات كليدي : اسیبهای شیمیایی , دوره بین المللی