16مهر پذیرفته شدگان دانشگاه در آزمون سراسری 1402

معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)

قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج) در آزمون سراسری 1402:

ضمن عرض تبریک ، و آرزوی موفقیت روز افزون برای دانشجویان عزیز جدیدالورود دانشگاه، درخصوص فرآیند ثبت نام دانشجویان جدید، موارد زیر به اطلاع می رسد:

زمان ثبت نام خواهران روز شنبه مورخ 22 مهرماه 1402 از ساعت 8  صبح الی 12 می باشد (حضور به موقع رأس ساعت 8صبح ضروریست).

زمان ثبت نام برادران
روز یکشنبه مورخ 23 مهرماه 1402 از ساعت 8  صبح الی 12 می باشد (حضور به موقع رأس ساعت 8صبح ضروریست).

لازم است دانشجویان عزیز در این تاریخ، با همراه داشتن مدارک زیر، جهت ثبت نام مراجعه فرمایند:

مدارک مورد نیاز ثبت نام:
  1. اصل یا گواهی موقت دیپلم به همراه دو سری کپی
  2. اصل و دو سری کپی از ریز نمرات سه سال آخر متوسطه
  3. تأییدیه تحصیلی دوره سه ساله متوسطه (از سایت www.emt.medu.ir قابل دریافت می باشد که در قسمت نوع استعلام گیرنده،  می بایست وزارت بهداشت انتخاب شود)
  4. اصل کارت ملی به همراه دو سری کپی
  5. اصل شناسنامه به همراه دو سری کپی از صفحات
  6. دوازده قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده

ضمنا پس از اتمام فرآیند ثبت نام، از بعد از ظهر 23 مهرماه لغایت 25 مهر، دانشجویان در اردوی آشنایی دانشگاه شرکت خواهند کرد و پس از آن، در تاریخ 25 مهرماه، دوره آموزش عمومی دانشجویان جدیدالورود آغاز خواهد شد.
بدیهی است دانشجویان عزیز می بایست تمامی وسایل شخصی ضروری خود را جهت اردوی آشنایی و سپس حضور در دوره آموزش عمومی به همراه داشته باشند.
02187555477                           02187555131
آدرس دانشگاه:    تهران- بزرگراه همت غرب- خیابان شیخ بهائی کوچه نصرتی- دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)